Με κάθε αγορά έργου, προσφέρετε 10,00 € στην UNICEF. Με την απόδειξη αγοράς, θα σας αποσταλεί και η απόδειξη κατάθεσης στον Τραπεζικό Λογαριασμό της UNICEF.

For every print that you buy, you offer 10,00 € to UNICEF. The banking deposit for UNICEF will be dispatched with your print.

ΑΓΟΡΑ

Buy

 

Verification

Όλες οι φωτογραφίες του site είναι διαθέσιμες για αγορά, ως εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας, σε φωτογραφικό χαρτί ή καμβά, από επαγγελματικό φωτογραφικό στούντιο. Η εκτύπωση κάθε φωτογραφίας ελέγχεται διεξοδικά πριν αποσταλεί. Όλες οι εκτυπώσεις είναι διαθέσιμες με ή χωρίς ξύλινο πλαίσιο. Οι εκτυπώσεις χωρίς πλαίσιο αποστέλλονται μέσα σε κύλινδρο από σκληρό χαρτόνι, για μέγιστη προστασία. Οι εκτυπώσεις με πλαίσιο (τελάρο) συσκευάζονται κατάλληλα. Όλες οι εκτυπώσεις έχουν ένα λευκό πλαίσιο περιμετρικά, πλάτους περίπου 4 cm σε κάθε πλευρά, ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε το δικό σας πλαίσιο ή κορνίζα που επιθυμείτε.

Εάν επιθυμείται διαφορετικό μέγεθος από αυτό που αναγράφεται στο Portfolio, παρακαλώ σημειώστε το στα σχόλια και θα σας ενημερώσω για το κόστος.

Οι εκτυπώσεις αποστέλλονται μετά από 2-3 εργάσιμες ημέρες με εταιρεία ταχυμεταφορών (courier). Ο χρόνος παράδοσης είναι περίπου 2 – 3 εργάσιμες ημέρες για την Ελλάδα και περίπου μια εβδομάδα για το εξωτερικό. Όλες οι τιμές σε αυτό το site είναι σε Ευρώ και συμπεριλαμβάνουν τον Φ.Π.Α . Οι αποστολές εκτός Ελλάδας επιβαρύνονται με πρόσθετο κόστος 10,00 €.

Μπορείτε να πληρώσετε:

Α) είτε με αντικαταβολή, χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση

Β) είτε με απευθείας κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (Δικαιούχος: Ζώτος Βασίλειος του Στυλιανού)

ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΑΣ GR2304326670004070100254110

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΑΣ GR2001100840000008460914313

Γ) είτε μέσω Paypal. Οι πληρωμές μέσω Paypal είναι απολύτως ασφαλείς. Δεν απαιτείται να έχετε ένα λογαριασμό Paypal για να κάνετε πληρωμές, απλά μία πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Οι συναλλαγή μέσω Paypal είναι ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος για να παραγγείλετε τις εκτυπώσεις που επιθυμείτε.